اخبار و تازه ها

افتخاری دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

براساس نتایج ارزشیابی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مراکز تحقیقاتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال ۹۴، مرکز تحقیقات قلب و عروق پژوهشکده قلب و عروق اصفهان موفق به کسب رتبه اول در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در گروه مراکز بالینی دارای ردیف مستقل بودجه شد.

پیام تبریک رئیس سازمان بهداشت جهانی

در پی موفقیت اخیر خانم دکتر نضال صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی، خانم Jihan Tawilla نماینده این سازمان در جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۸ آبان ماه ۹۴ به صورت حضوری پیام تبریک رئیس سازمان بهداشت جهانی را به خانم دکتر صراف زادگان ابلاغ نمود.

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در پی کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی در زمینه اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر توسط خانم دکتر صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ایشان تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی

جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی در زمینه اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر به خانم دکتر صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان تعلق گرفت.

تمدید همکاری پژوهشکده با WHO

پژوهشکده قلب وعروق اصفهان بار دیگر به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه پیشگیری، کنترل و بازتوانی بیماریهای قلبی-عروقی از منطقه مدیترانه شرقی انتخاب شد.

کسب مقام برتر در سال ۹۲

مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان مقام اول مراکز تحقیقاتی دانشگاه را در سال ۱۳۹۲ به خود اختصاص داد.

بازدید معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از پژوهشکده قلب و عروق

همزمان با سفر ریاست محترم جمهوری و هیئت دولت به استان اصفهان، روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۳ خانم مولاوردی معاون محترم ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و هیئت همراه از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید نمودند.

برگزاری انتخابات مجمع عمومی انجمن پژوهشی سلامت قلب اسپادان

انتخابات مجمع عمومی انجمن پژوهشی سلامت قلب اسپادان در بیمارستان قلب شهید چمران اصفهان برگزار شد.

برگزاری انتخابات مجمع عمومی انجمن پژوهشی سلامت قلب اسپادان

انعقاد تفاهم نامه اجرای برنامه ثبت بیماریهای قلبی عروقی با وزارت بهداشت

تفاهم نامه اجرای برنامه ثبت بیماریهای قلبی عروقی در شهرستان اصفهان فی مابین پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و معاونت پژوهشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منعقد شد.

صفحه‌ها

اشتراک در اخبار و تازه ها