اخبار و تازه ها

انتخاب خانم دکتر نضال صراف زادگان رئیس پژوهشکده بعنوان پژوهشگر برتر کشور

نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور صبح امروز در سالن اجلاس سران و با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، رییسان دانشگاه های برتر و معاونان پژوهشی دانشگاه های کشور برگزار شد.

تمدید عضویت سرکار خانم دکتر صراف زادگان در هیأت امنای مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران

بنابر ابلاغ وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی، عضویت سرکار خانم دکتر صراف زادگان در هیأت امنای مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران به مدت ۴ سال تمدید گردید.

جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی PhD by research پژوهشکده برگزار شد

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز سوم تیر ماه ۱۳۹۷ در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مریم اقبالی پایان نامه خود را با عنوان "بررسی روند عوامل موثر بر شیوع، آگاهی، کنترل و درمان پرفشاری خون در میان بالغین شهر اصفهان (در طی ۱۵ سال) و ارزیابی تاثیر مدل توسعه یافته مراقبت مزمن بر کنترل و درمان بیماری و خودمراقبتی" ارائه و دفاع نمودند. استاد راهنمای این پایان نامه جناب آقای دکتر علیرضا خسروی و اساتید مشاور آن سرکار خانم دکتر صراف زادگان و جناب آقای دکترآوات فیضی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند.

موفقیتی دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق

مجله آریا آترواسکلروز پژوهشکده قلب و عروق در سایت DOAJ ایندکس شد.

افتخاری دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

براساس نتایج ارزشیابی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مراکز تحقیقاتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال ۹۴، مرکز تحقیقات قلب و عروق پژوهشکده قلب و عروق اصفهان موفق به کسب رتبه اول در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در گروه مراکز بالینی دارای ردیف مستقل بودجه شد.

پیام تبریک رئیس سازمان بهداشت جهانی

در پی موفقیت اخیر خانم دکتر نضال صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی، خانم Jihan Tawilla نماینده این سازمان در جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۸ آبان ماه ۹۴ به صورت حضوری پیام تبریک رئیس سازمان بهداشت جهانی را به خانم دکتر صراف زادگان ابلاغ نمود.

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در پی کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی در زمینه اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر توسط خانم دکتر صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ایشان تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

کسب جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی

جایزه ۲۰۱۶ سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی در زمینه اقدامات انجام شده برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر به خانم دکتر صراف زادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق اصفهان تعلق گرفت.

تمدید همکاری پژوهشکده با WHO

پژوهشکده قلب وعروق اصفهان بار دیگر به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه پیشگیری، کنترل و بازتوانی بیماریهای قلبی-عروقی از منطقه مدیترانه شرقی انتخاب شد.

کسب مقام برتر در سال ۹۲

مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان مقام اول مراکز تحقیقاتی دانشگاه را در سال ۱۳۹۲ به خود اختصاص داد.

صفحه‌ها

اشتراک در اخبار و تازه ها